Om YourMindshift

Om YourMindshift

Vi hjälper privatpersoner och företag till bättre hälsa genom skräddarsydda coachingprogram, föreläsningar, workshops och kurser inom hälsa, stresshantering, personligt ledarskap och välmående.


Vision

YourMindshifts vision är att skapa en plattform för utveckling och lärande där individen och helheten står i fokus. Vi är alla unika, vi har olika erfarenheter och olika utmaningar i livet. Oavsett vad din utmaning är så arbetar vi med skräddarsydda upplägg som tar fram det bästa ur varje individ.

Syfte

Helen Zetterlund grundande företaget YourMindshift 2018 och jobbar idag som hälsocoach och föreläsare. Hon anser att hälsa är så mycket mer än bara den fysiska hälsan. Hur vi mår inombords är minst lika viktigt för att vi ska må bra.

YourMindshift handlar därför mycket om den inre resan, att lära sig uttrycka och sätta ord på det vi tänker, känner och vill här i livet. Det handlar om att byta perspektiv och att ändra attityd. Det är då som den riktiga förändringen sker.

Sagt om YourMindshift

”Jag upplever att Helen har en stark förmåga att lyssna och förstå behovet hos mig när hon coachar. Hon ställer relevanta och skarpa frågor för att jag ska kunna utforska mina möjligheter. Hon inger ett lugn i mötet och är trygg i sin coachande roll. Hon verkar samtidigt vilja lära sig mer och förstå coaching utifrån olika aspekter för att hela tiden kunna utvecklas. Med Helen som coach får du stora möjligheter att hitta svar och lösningar på dina utmaningar.”
– Göran Dahl

”Helen har hjälp mig att hitta svaren som jag behöver för att nå mitt mål. Med hjälp av frågor har hon skickligt fått mig att själv formulera vad jag behöver göra och hur jag ska göra det, för att åstadkomma det jag vill och utifrån det tog min plan form. Helen har sedan följt mina framsteg, och bakslag, och funnits vid min sida för att hjälpa mig på rätt väg igen. Tack Helen för ditt professionella och varma sätt och för hur du hjälpt mig att se att även det som verkar omöjligt är möjligt! Att jag kan om jag vill och du har hjälpt mig att tro på mig själv och min förmåga!” 
– Susanne Olander