Individuell hälsocoaching

Individuell hälsocoaching


Varje människa är unik på sitt sätt och vår coaching handlar därför om att plocka fram och förstärka det som funkar idag, det du är bra på och vill ha i livet.


Vi lever i en värld full av valmöjligheter och det är just det som ofta ställer till det för oss. Vi vet antingen inte vad vi vill eller så vill vi gör mycket. Med en coach får du utrymme för att reflektera och utforska nya vägar, valmöjligheter och perspektiv. Genom att göra det utmanar du dina antaganden och sättet som du ser världen på. Och när du förändrar sättet som du ser världen på, så förändrar du din värld.

Hur?

  • Genom att fokuserar på positiva förändringar framåt i tiden med
  • utgångspunkt där du är idag.
  • Utforskar och hittar alternativa vägar.
  • Utmana dina antaganden och det som håller dig tillbaka.
  • Plockar fram dina drivkrafter och värderingar som skapar motivation.
  • Hjälper dig att sätta inspirerade och motiverade mål.
  • Hittar det som funkar för dig idag och förstärker det.

Vart?

Vi arbetar både med fysiska möten och coachning på distans via telefon och Skype. Våra kontor ligger vid Fridhemsplan, Stockholm och i Täby.

Skräddarsytt paket som passar dina behov

Vi skräddarsyr ett paket som passar just dig och dina behov. Vi har paket om 3 timmar, 5 timmar, 7 timmar och 10 timmar som även dessa går att justera så att du får precis den hjälp och stöttning som du behöver.

Flexibelt upplägg som passar din vardag

Vi inleder med ett uppstartsmöte på plats som tar ca 1,5 timmar där vi utforskar och kartlägger nuläge, skapar en positiv målbild, gör en plan framåt och lägger grunden för kommande samtal.

Sedan väljer du om du vill coachas på plats eller på distans via telefon eller Skype.

Ibland kanske du behöver lite pepp, ibland uppföljning och ibland ett längre möte för att verkligen utforska. Så för att det ska passa in med din utmaning och dina behov kommer vi att kunna arbeta med möten om 30 minuter, 45 minuter och 60 minuter. Allt för att du ska kunna arbeta effektivt samtidigt som du tar stöd av coachingen.

FÅ YOURMINDSHIFTS NYHETSBREV